Mozilla Firefox letöltés

A legnépszerűbb alternatív böngésző, az Internet Explorer legerősebb ellenfele. Gyorsabb, biztonságosabb, a szabványokat sokkal hívebben követi annál.

Kényelmes felhasználói felülettel rendelkezik, funkcionalitása és megjelenése könnyedén testreszabható a több ezer ingyenesen elérhető kiegészítő és téma segítségével, aminek köszönhetően mind a felhasználók, mind a webdesignerek kedvence. Utóbbiak néhány kattintással igazi fejlesztői platformmá varázsolhatják böngészőjüket.

Beépített RSS és Atom olvasót is tartalmaz.

Letöltés

Licenc
Ingyenes
Fejlesztő
Mozilla Foundation
Weblap
http://www.mozilla-europe.org/…

Mozilla Firefox 3.0.3 letöltés

Új kinézet, beleértve a címsávot, mely élőben keres az előzmények, címkék és az immár egy kattintással létrehozható könyvjelzők közt. E három új, integrált felületről, a Helyekből érhető el.

Megújult a kiterjesztéskezelő, mely egy bővítmények fület kapott, illetve a letöltésvezérlő, így megszakított letöltéseinket immár a böngésző újraindítása után is folytathatjuk. A beállítások közt a különböző tartalmakhoz más-más alkalmazást rendelhetünk.

Javult a biztonság, a sebesség és a memóriakezelés, a fejlesztőknek pedig a CSS, JavaScript és mások terén állnak rendelkezésére új lehetőségek.

Megjelent
September 26, 2008
Méret
7.4 MiB

Letöltés

Mozilla Firefox 2.0.0.17 letöltés

Megjelent
September 23, 2008
Méret
5.6 MiB

Letöltés

Iratkozz fel e-mail értesítőnkre, hogy azonnal tudj a legújabb Mozilla Firefox kiadásokról!